preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dr. Branimira Markovića Ravna Gora

 > Naslovnica
VIJESTI

ULOVLJENA SRCA NAŠIH UČENIKA

Autor: Unknown , 15. 2. 2018.

14.2.2018., RAVNA GORA

Tekst: Ivana Ćurić

Srcolovka se pobrinula da i ove godine srca naših učenika budu ulovljena. Povodnom Valentinova 14. veljače 2018. u našoj je školi tradicionalno organizirana još jedna Srcolovka, trinaesta po redu! Učenici sedmih i osmih razreda bili su glavni akteri naše valentinovske bajke.  

U priču su nas uvele rasplesane zumbice koje su izvele koreografiju uz pjesmu Ain't your mama. Potom su Rozmari i Vito, vješti voditelji, objasnili pravila igre natjecateljima. Učenici su najprije izvlačili šibice, a onaj ili ona koji su izvukli najkraću šibicu postali su kandidati koji su birali svoga odabranika na temelju njegovih odgovora ne znajući o kome se radi. Naime, između djevojaka i dječaka postavljan je paravan i oni se nisu mogli vidjeti! Osoba koja je birala simpatiju izvukla je papirić s dva pitanja koja su postavljena kandidatima. Pitanja su bila zanimljiva, kao i odgovori koje su kandidati pisali na papir ispod svojega nadimka koji su prethodno dobili nasumičnim odabirom.

Nakon svih pročitanih odgovora, cura ili dečko birali su onu ili onoga koji je, po njihovom mišljenju, dao najbolje  odgovore. Doza humora, pozitive i romanike rezultirala je četirima parovima koji su dobili nagradu – pizze  i sok koje su osigurali Škola te Društvo „Naša djeca“ Ravna Gora.  U sedmom su razredu sretni parovi Ela Gašparić i Patrick Liker te Tihana Cvitković  i Antonio Tomac, a u osmom razredu Anamarija Pušelja i Borna Hajder te Anamarija Podobnik  i Karlo Čadež.

Bravo sedmaši, osmaši, voditelji i publika, bili ste odlični!

Dašak atmosfere prenosimo fotografijama. 
E DNEVNIK

Priloženi dokumenti:
e-D upute za roditelje.pdf

VREMENIK PISANIH PROVJERA
ODGODE ISPITA
KALENDAR ŠKOLE 2018./2019.
INFORMACIJE O ŠKOLI
Priloženi dokumenti:
LETAK.pub

PROJEKTI
DABAR 2017.

ŠKOLSKI ZBOR BREZICE

VELIKI ODMOR

portal za osnovnoškolce kojeg sami stvaraju

EUROPSKA UNIJA

Nauči sve o EU kroz zabavu i igre

ZNANJE

                 

   

PORTAL ZA MLADE

 

ZA NAJMLAĐE

    

POMOĆI ĆE NAM

     

MEDIJSKI PORTALI

    

Anketa
Mislite li da je dobro to što više nema zaključivanja ocjena na kraju prvog polugodišta?
CMS za škole logo
Osnovna škola Dr. Branimira Markovića Ravna Gora / Ivana Mažuranića 22, HR-51314 Ravna Gora / os-bmarkovica-ravna-gora.skole.hr / ured@os-bmarkovica-ravna-gora.skole.hr
preskoči na navigaciju