preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dr. Branimira Markovića Ravna Gora

 > Naslovnica
VIJESTI

Projekt BRIGHTS

Autor: Tina Majnarić, 6. 12. 2018.

Tekst: Monika Bajt Stepić

Učenici 8. razreda naše škole i pedagoginja Monika Bajt Stepić u protekloj su se školskoj godini uključili u dvogodišnji Brights projekt koji podupire Europska komisija kroz program Erasmus+. U projekt su bile uključene Belgija, Grčka, Italija i Hrvatska, a cilj je bio poticanje odgoja za globalno građanstvo metodom digitalnog pripovijedanja.

Naši su se učenici bavili temom različitosti i osmislili zanimljive digitalne priče te dobili mogućnost sudjelovanja u natjecanju za izbor najbolje digitalne priče. Priča „Crvena kapa“ učenika Filipa Kufnera ušla je u finale za najbolju digitalnu priču u Hrvatskoj. Na završnom događaju projekta Brights „Učenici globalni građani“ 22. studenog 2018. godine u Rijeci, na kojem je sudjelovao i dio učenika 8. razreda, Filipu Kufneru i njegovoj mentorici pedagoginji Moniki Bajt Stepić uručena su priznanja. Čestitamo Filipu i svim učenicima koji su u projektu sudjelovali!

 
E DNEVNIK

Priloženi dokumenti:
e-D upute za roditelje.pdf

ODABRANI UDŽBENICI 19./20.

Priloženi su odabrani udžbenici i radni materijali za nastavnu godinu 2019./2020 koji će biti u uporabi u 1., 5. i 7. razredu (KEM,BIO,FIZ) u koje se uvode novi predmetni kurikulumi doneseni u siječnju 2019.

VREMENIK PISANIH PROVJERA
ŠKOLSKA NATJECANJA
INFORMACIJE O ŠKOLI
Priloženi dokumenti:
LETAK.pub

ČASOPIS OK ONLINE

ŠKOLSKI ZBOR BREZICE

VELIKI ODMOR

portal za osnovnoškolce kojeg sami stvaraju

EUROPSKA UNIJA

Nauči sve o EU kroz zabavu i igre

ZNANJE

                 

   

PORTAL ZA MLADE

 

ZA NAJMLAĐE

    

POMOĆI ĆE NAM

     

MEDIJSKI PORTALI

    

Anketa
Mislite li da je dobro to što više nema zaključivanja ocjena na kraju prvog polugodišta?
CMS za škole logo
Osnovna škola Dr. Branimira Markovića Ravna Gora / Ivana Mažuranića 22, HR-51314 Ravna Gora / os-bmarkovica-ravna-gora.skole.hr / ured@os-bmarkovica-ravna-gora.skole.hr
preskoči na navigaciju