Riječ ravnateljice

Dragi učenici, učitelji, djelatnici, roditelji, svi sudionici odgojno-obrazovnog procesa!

Osnovna Škola Dr. Branimira Markovića u Ravnoj Gori nosi ime poznatog fizičara, našeg Ravnogorca  dr.sc. Branimira Markovića. Zadužio nas je svojim radom i doprinosom znanosti, a mi nastojimo njegovati vrijednosti svakog čovjeka i učenika – trud, rad, iskrenost i poštenje. Nastojimo pomiriti tradiciju i suvremenost, uvoditi suvremene nastavne metode i oblike poučavanja te koristiti istraživačke metode učenja i poučavanja. Dajemo doprinos razvijanju prepoznatljivosti i originalnosti u svom okruženju. Oduvijek smo centar znanja i kulture, izvor kvalitetnog ljudskog potencijala stvaranog u radno-kreativnoj sinergiji učenika, roditelja i učitelja. Uspješni smo u organizaciji novih kvalitetnih programa i njihovih rezultata za dobrobit učenika, učitelja i naše lokalne sredine.

Cijenimo odličnu suradnju s našim osnivačem, Primorsko-goranskom županijom i Općinom Ravna Gora što pridonosi uspješnom radu mnoštvu izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti unaprjeđujući kvalitetu slobodnog vremena i zdravog života učenika.

Djelatnici OŠ Dr. Branimira Markovića oduvijek pridaju posebnu pozornost očuvanju vrijednosti koje imaju utjecaj na odgoj i obrazovanje djece, razvoju potreba i sposobnosti svakog pojedinog učenika i praćenju njegovog napretka što se odražava i na uspješan završetak osnovnoškolskog obrazovanja te nastavak srednjoškolskog školovanja za sve naše učenike.

Važno je da su učenici sretni i da se osjećaju sretno i zadovoljno u školi. Škola je njihov drugi dom i nastojimo im omogućiti sretno školovanje i boravak u školi. Škola je zabavna, vesela, učimo i u školi i tijekom odmora i u druženju s prijateljima.

Neka vas vodi moto naše škole „Kad si sretan i sunce za tobom žuri“.  Uživajte u svakom novom danu, veselite mu se i uživajte u životu.

Ravnateljica

mr.sc. NATAŠA MOŽGON KAUZLARIĆ

Ravnateljica škole

Nataša Možgon Kauzlarić ravnateljica je škole od 2014. godine. Po struci mr.sc. pedagogije i dipl. bibliotekar nastoji i teži i dalje zadržati razinu kvalitetnog i stručnog rada što pokazuju i rezultati odgojno-obrazovnog rada učenika i učitelja, ulaže u informatizaciju, digitalizaciju i opremu škole te kvalitetan odgojno-obrazovni rad u školi.

Skip to content