preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dr. Branimira Markovića Ravna Gora

 > Naslovnica
VIJESTI

PROJEKTNI DAN PODRUŽNICE PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA I ŠKOLE PRI KOJOJ DJELUJE

Autor: Unknown , 12. 4. 2018.

12.4.2018., RAVNA GORA

Tekst: Helena Skender

   

12. travnja 2018. održan je Projektni dan podružnice predškolskog odgoja i obrazovanja i škole pri kojoj djeluje, kao jedno od događanja u sklopu projekta „Ravnogorski vrtić slavi 50-ti rođendan“ povodom obilježavanja 50 godina predškolskog odgoja i obrazovanja u Ravnoj Gori. Održana su tri sklopa radionica:

- u nižim razredima OŠ na teme: rođendanska čestitka, kutije asocijacija (poveznice vrtića i škole), košarica cvijeća za rođendan te rekompozicija torte s voditeljicama/učiteljicama Natašom Lakotić, Gordanom Podobnik, Snježanom Sveticki te Jadrankom Pintar.

    

- druga radionica tematski je bila vezana uz matematiku: dijelovi torte te tulipani za rođendanski buket. Voditeljica je bila prof. matematike Branka Padavić

- treći sklop radionica obuhvaćao je radionice u višim razredima OŠ na teme: izrada foto pregleda 50 god. dječjeg vrtića, glazbene teme, njemačka i informatička radionica te ravnogorski govor, slova i pričanje priče. Voditeljice su bile profesorice Marina Crnić, Ana Majnarić Radošević, Žaklina Majetić Mufić, Nina Majnarić Mirković, Romana Mance i Ivana Ćurić.

Naglasak je bio na suradnji školske djece i djece polaznika vrtića. Ovakav način međusobnog prožimanja nadovezuje se na ranije suradnje vezane uz projektne dane škole, a prvi puta u povijesti održan je projektni dan vrtića u koji se uključilo djecu i djelatnike škole. Mnoštvo pozitivnih reakcija, dojmova djece i ostalih sudionika potvrda su kvalitete takvog načina rada. Projektni dan osmislila je odgajateljica Helena Skender, a uz nju voditeljica projekta bila je i odgajateljica Snježana Janeš.
E DNEVNIK

Priloženi dokumenti:
e-D upute za roditelje.pdf

VREMENIK PISANIH PROVJERA
ODGODE ISPITA
KALENDAR ŠKOLE 2018./2019.
INFORMACIJE O ŠKOLI
Priloženi dokumenti:
LETAK.pub

PROJEKTI
DABAR 2017.

ŠKOLSKI ZBOR BREZICE

VELIKI ODMOR

portal za osnovnoškolce kojeg sami stvaraju

EUROPSKA UNIJA

Nauči sve o EU kroz zabavu i igre

ZNANJE

                 

   

PORTAL ZA MLADE

 

ZA NAJMLAĐE

    

POMOĆI ĆE NAM

     

MEDIJSKI PORTALI

    

Anketa
Mislite li da je dobro to što više nema zaključivanja ocjena na kraju prvog polugodišta?
CMS za škole logo
Osnovna škola Dr. Branimira Markovića Ravna Gora / Ivana Mažuranića 22, HR-51314 Ravna Gora / os-bmarkovica-ravna-gora.skole.hr / ured@os-bmarkovica-ravna-gora.skole.hr
preskoči na navigaciju